OMDÖMEN

IMG_8036_edited.jpg

Ela & Dante

Essi är väldigt bra på att läsa av mig och min hund och vad vi behövde hjälp med samt på vilket sätt hon skulle visa och förklara för att det ska funka så bra som möjligt för oss. 100 % engagemang från hennes sida hela tiden vi sågs visar verkligen hur gärna hon vill att vi ska lyckas och det gav oss de bästa förutsättningarna för att göra just det. Bästa peppen man kan önska sig och väldigt öppen för mina frågor och funderingar, oavsett vad det handlar om. 

Jag kommer absolut vilja ha Essi som coach igen! Hon har pratat en del om rallylydnad och det verkar intressant att testa i framtiden. 

-Paket privatträning-

IMG_8036_edited.jpg

Maria & Puck

Kursen var hands on-praktisk och logiskt uppbyggd. Kanon när man både är ny på valp och valpen är ny. Instruktören var fantastisk och inspirerande. 

-Valpkurs-

IMG_8036_edited.jpg

Anneli & Luma

Vi har haft väldigt skoj, jag och Luma. Du har varit pedagogisk (och rolig) när du lärt ut övningarna, så jag har förstått dem. Kul övningar, ingen av alla du har lärt mig har jag gjort förut med mina hundar. Det har varit väldigt lärorikt, inspirerande och nyttigt för oss båda.

-Privatträningspaket-

IMG_8036_edited.jpg

Anne & Snoopy

Instruktören Essi var väldigt tydlig i sina förklaringar hur man kan använda övningarna i vardagen. Tycker det var jättebra att få övningarna på mail då det är lätt att glömma bort dem då man kommit hem. Essi är väldigt uppmuntrande och det gjorde kursen extra kul för både mig o Snoopy. Eftersom Snoopy är en nykommen rescue var det roligt med en instruktör som förstår sig på dessa underbara hundar, så både jag och Snoopy utvecklades väldigt mycket under kursen. Hon anpassade övningarna så att det skulle passa oss då jag sitter i rullstol. Vi kommer garanterat gå fler kurser med Essi.

-Grundkurs i vardagslydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Amanda & Nelson

Pedagogiskt, bra bemötande och härligt engagemang från Essi! Bra individanpassning, förklarar grundligt och tydligt. Superbra övningar som gav resultat. Utvecklande för både hund och ägare. Supernöjda med kursen!

-Grundkurs i vardagslydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Angelika & Kylo

Det har varit en härlig positiv energi och jag har känt att man blir mer taggad att träna hund. Essi har varit superduktig på att förklara övningarna samt ge svårare övningar om hunden har kunnat de första.

-Grundkurs i vardagslydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Lukas & Elda

Kursen har gett mig bra verktyg för att jobba vidare med min och Eldas relation. Jag har ganska lågt självförtroende när det kommer till att träna och jobba med Elda, men jag känner att jag fick bra pepp på tillfällena och övningarna har verkligen stärkt självförtroendet. Superbra kurs, jag går gärna fler kurser.

-Grundkurs i vardagslydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Kajsa & Einar

Kursen var jättebra och det kändes som att det fanns en anledning till varför man gjorde varje övning då det tydligt förklarades vad den kan användas till i vardagen. Jag uppskattade att man fick individuell respons på varje uppgift och att man fick tips på hur man kan försvåra/förenkla uppgiften. Sammanfattningarna vi fick efter varje tillfälle var även de lätta att förstå och trots att jag var borta en gång så var det lätt att förstå och kunna träna hemma. Jag är extremt nöjd med allt. 

-Grundkurs i vardagslydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Hanna & Medea

Bra variation på övningarna, några enkla och några svårare (för både hund och förare).

Bra, engagerad och kunnig instruktör. 

Har tyckt det varit roligt att öva på övningarna hemma men skulle i och för sig kunnat öva ännu mer. 

Det var mycket roligt och givande att gå på kurs. Det var vår första och det kändes att vi båda utvecklades och har tajtat till vår relation. Vi har redan bokat in nästa kurs!

-Valpkurs-

IMG_8036_edited.jpg

Kerstin & Hugo

Jag är väldigt nöjd med kursen, tycker att du lagt den på en lagom nivå för valparna och att det har varit lätt att ta till sig som ägare . Det har varit toppen med att du skickat oss övningarna. Jag känner att jag kommit en bra bit med kontakten mellan Hugo och mig och att vi kämpat på bra. Det känns som han kommer utvecklas på ett bra sätt, så nu ska vi fortsätta med träningen. Så kul med din omtanke med en avslutningspresent . Tack för extra valpinformationen. 

-Valpkurs-

IMG_8036_edited.jpg

Josefina & Peggy

Genomgångarna inför varje moment var tydliga, både praktiskt och teoretiskt. Superbra insats av instruktören. Kändes som att hon anpassade övningarna utifrån ekipagens förmåga/erfarenheter.

-Prova på rallylydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Gabriella & Tara

Träningstillfället var genomtänkt och lagom balans mellan teori och praktik. Eftersom det var en prova på-kurs så gav det mersmak. Som med alla kurser är det också bra med den sociala träningen för hundarna. Bra om det inte är för många ekipage. Nu var vi bara tre stycken, vilket gjorde att vi hann med mycket och var och en fick ordentligt med återkoppling. Essi var tydlig, pedagogisk och entusiasmerande. Man blev sugen på att fortsätta med rallylydnad!

-Prova på rallylydnad-

IMG_8036_edited.jpg

Eva & Frej

Bra med skräddarsydd träning!  Har i lugn och ro kunnat ta upp just det jag och Frej ville träna på i en lugn miljö. Kommer inte på nåt som kunde göras bättre. Är nöjd.

Instruktören var lugn och pedagogisk. 

En extra bonus var att Essi också har en flat hemma och därmed har förståelse för rasen.  

-Paket med privatträningar-

IMG_8036_edited.jpg

Josefine & Lyra

Tack för en toppenrolig kurs! Kursen var ett utmärkt sätt att komma vidare i träningen tillsammans med vår hund. Upplägget är bra och pedagogiskt och är upplagt så att hela familjen kan träna i veckorna även om bara en av oss gick på kursen.

Essi är entusiastisk och pedagogisk och förklarar och visar på ett sätt som gör att man lätt hänger med.

Kursen blir vad man själv gör den till. Jag har försökt träna på övningarna mellan respektive kurstillfälle för att hänga med. Eftersom man får övningarna skickade till sig per mejl så finns det chans att hinna ikapp det som vi ännu inte hunnit med.

-Vardagslydnad 1-

IMG_8036_edited.jpg

Anneli & Luma

Väldigt bra för oss eftersom Luma är så energisk. Instruktörens insats var jättebra! Som jag skrivit förut när vi gick privat...pedagogisk, alltid glad och trevlig, gör så övningarna blir roliga att träna. Jag har försökt träna filten med min förra hund (faktiskt på en kurs) men både hon och jag lessnade...tråkigt!

Nu har det varit helt annorlunda, jättekul!! Vi kommer garanterat att träffas på träning igen.

Tack för en rolig och lärorik kurs. 

-Stadga och impulskontroll-

IMG_8036_edited.jpg

Gabriella & Tara

Välplanerad och en bra blandning av teori, praktik och paus. Konkreta steg för steg. Jättebra för mig som har en reaktiv unghund. För mig som slarvar med träningen mellan, skulle det kanske vara bra med konkreta hemläxor. Instruktörens insats var jättebra, som alltid! Tydlig, engagerad och inkännande.

Vill gärna gå fler kurser! 

-Stadga och impulskontroll-